вівторок, 1 січня 2019 р.

 Дорогі учні, батьки, вчителі! Щиро вітаю Вас з Днем знань – справжнім святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Бажаю усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконана, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.
Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
У цей день усій шкільній родині бажаю міцного здоров’я, терплячості, а головне щирого прагнення до нових знань. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі Ваші бажання стануть реальністю!
Нехай цьогорічний першовересень несе добрий настрій у кожну родину!
З повагою директор ЗОШ І-ІІІ ст.с.Липини
Валентина Коменда
Зображення може містити: Валентина Коменда, сидить, офіс, екран та у приміщенні
Komenda Oleksandr, Олеся Коменда та ще 348
65 коментарів
Подобається
Коментувати
Поширити

Немає коментарів:

Дописати коментар